warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Leagues of Fortune on peliyhtiö Microgamingin käsialaa. Kolikkopeli tutustuttaa pelaajansa kapteeni Nemoon, Jules Vernen kirjoista tuttuun seikkailijaan. Kuten kirjoissa, myös tässä pelissä ollaan merenalaisissa maailmoissa, kun reissuun lähdetään sukellusveneen matkassa. Näihin seikkailuihin kannattaa todellakin ottaa osaa, sillä peli voi palkita onnekkaimmat varsin ruhtinaallisesti. Esimerkiksi ilmaiskierroksilla voi kerätä itselleen huikean 750 000 kolikon voittopotin.

Slotissa seikkaillaan siis kapteeni Nemon rinnalla. Hän on tuttu romaaneista Sukelluslaivalla maapallon ympäri ja Salaperäinen saari. Tämä salaperäinen keksijä ja merentutkija rakentaa Nautilus -nimisen sukellusveneen, jossa matkaa kapteenin lisäksi myös professori Aronnax, hänen palvelijansa Conseil sekä harppuunamies Ned Land. Nautiluksella suunnataan mitä mielikuvituksellisempiin paikkoihin. Kohteena ovat merten syvyyksien lisäksi myös etelänapa sekä Atlantiksen kadonnut manner. Verne kirjoitti tarinansa jo 1800-luvun lopussa, mutta kuten Leagues of Fortune -kolikkopelikin osoittaa, nämä kiehtovat scifi-kertomukset innostavat ihmisiä yhä tänäkin päivänä. Leagues of Fortunea voikin suositella kaikille toimintaa ja seikkailuja janoaville.

Pelissä on mukana muun muassa gamble-toiminto, jolla pääsee yrittämään omien voittojen kasvattamista. Tavallisesta poiketen tässä gamble-toiminnossa ei tarvitse uhrata koko voittopottiaan sattuman oikuille, vaan peliin voi laittaa myös vain vaikka puolet voitosta. Scattereiden kerääminen kannattaa, sillä ne muodostavat paitsi omia voittoyhdistelmiään, ovat ne myös tie slotin ilmaiskierroksiin. Ilmaisia kierroksia saa jopa 35 ja kaikki niiden aikana saadut voitot viisinkertaistetaan.

Panokset ja voittolinjat

Ennen kuin lähdet seikkailemaan kapteeni Nemon kanssa, sinun tulee asettaa panokset haluamallesi tasolle. Leagues of Fortunen minimipanos on 50 senttiä ja maksimipanos 50 euroa per kierros. Kolikon arvoa voi säätää plus- ja miinuspainikkeista ja kolikoiden määrää coins-kuvakkeesta. Pelissä on käytössä myös bet max -painike, jota klikkaamalla saa suoraan maksimipanoksen käyttöönsä. Jos pelaaja haluaa automatisoida kiekkojen pyörimisen, tulee hänen klikata aivan ruudun alareunassa olevaa expert-tekstiä, jolloin hän saa käyttöönsä lisää painikkeita.

Leagues of Fortunessa on viisi kiekkoa neljässä rivissä ja voittolinjojen määrä on huima 1024. Voittoon vaaditaan vähintään kolme samanlaista symbolia, mutta mitä enemmän, sitä parempi. Perussymbolien lisäksi mukana on myös scattereita ja wildeja.

Ulkoasu ja teema

Kun kerran merenalaisissa maisemissa matkataan, ei ole ihme, että Leagues of Fortunen päävärinä on tumma sininen. Kiekkoja on viisi neljässä rivissä ja niiltä voi löytää erilaisia teemaan sopivia symboleita. Mukana on totta kai kapteeni Nemo, joka on korkea-arvoisin perussymboli, jota seuraavat sukeltaja, sukellusvene sekä navigoinnissa käytetty kartta. Keloiltaan voi löytää myös pelikorteista tuttuja numero- ja kirjainsymboleja aina kympistä ässään. Ne ovat erivärisiä, joten ne erotetaan helposti toisistaan. Wildin tunnistaa siitä, että siinä on pelin logo, ja scatterissa on puolestaan aarrearkku. Grafiikat ja animaatiot on toteutettu varsin hyvälaatuisesti. Pelaamista helpottaa se, että tarvittavat pelipainikkeet sekä informaatio löytyy helposti ruudun alareunasta. Taustalla kuulet teemaan sopivan, mahtipontisen melodian.

Bonustoiminnot

Leagues of Fortunessa on mukana sekä wildeja että scattereita. Wildit korvaavat kaikki muut symbolit paitsi scatterin, joten ne helpottavat voittoyhdistelmien muodostamista. Muistakin kolikkopeleistä tuttuun tapaan scatterit ovat tie ilmaiskierrosten pariin. Scatterin tunnistaa siitä, että siinä on kuvattuna aarrearkku. Vähintään kolmella scatterilla saa ilmaisia pyöräytyksiä jopa 35 kappaletta. Lisäksi mikä parasta, niiden aikana saadut voitot viisinkertaistetaan. Parhaimmillaan pelaaja voikin poistua tämän toiminnon parista huikeat 750 000 kolikkoa taskussaan.

Leagues of Fortuneen sisältyy myös gamble-toiminto, jolla omia voittojaan voi yrittää kasvattaa. Kyseessä ei ole perinteinen tuplaus, vaan pelaaja pääsee itse vaikuttamaan, minkä osuuden voitoistaan haluaa uhkapelata ja millä voittotodennäköisyydellä.

Hyvät puolet

Leagues of Fortune on kaiken kaikkiaan oikein toimiva kolikkopeli, jonka pelaaminen on tehty mukavan helpoksi ja yksinkertaiseksi. Se tarjoaa pelaajalleen myös erilaista ekstraa erityisesti gamble-toimintonsa ja ilmaiskierrostensa muodossa. Ilmaisia kierroksia saa 35 ja niiden aikana saadut voitot saa takaisin peräti viisinkertaisina. Tämä on todella hieno ominaisuus ja lisää pelin jännittävyyttä entisestään. Onnekkaimmille on tarjolla hyviä voittoja. Niiden metsästämisessä auttavat wildit sekä se, että voittolinjojen määrä on 1024 kappaletta. Etenkin pienempiä voittoja on mahdollista saada mukavan tasaiseen tahtiin. Hätäisempien pelaajien iloksi peliä voi nopeuttaa pysäyttämällä kiekkojen pyörimisen etuajassa. Slotin RTP on 96,49 %, mitä voi pitää sangen hyvätasoisena.

Huonot puolet

Leagues of Fortune on näppärä hedelmäpeli, mutta siitä valitettavasti puuttuu tietynlainen omaperäinen ote, joka saisi sen todella nousemaan esiin kolikkopelien yhä kasvavasta joukosta. Pelaajan päätettäväksi jää, ovatko esimerkiksi sen tarjoamat bonukset ja ekstrat riittävän monipuoliset. Voittokertoimia ja ilmaisia kierroksia on toki luvassa, mutta mitään uutta ja innovatiivista ei Leagues of Fortune varsinaisesti tarjoa. Miinusta täytyy antaa myös siitä, että ilmaiskierrosten aikana ei voi saada enää lisää ilmaisia kierroksia. Tämä on kuitenkin mahdollista joissain muissa kolikkopeleissä. Kun ottaa huomioon, miten simppeli ja selkeä slotin käyttöliittymä muuten on, hämmästystä herättää, miksi auto play -toiminto on pitänyt piilottaa pienellä fontilla kirjoitetun expert-tekstin taakse.

Yhteenveto

Microgaming tuo Leagues of Fortune -kolikkopelillään uutta eloa Jules Vernen tarinoihin kapteeni Nemosta ja hänen rakentamastaan Nautilus -sukellusveneestä. Slotti vie pelaajansa hurjaan seikkailuun, joka voi olla sangen palkitseva, jos onnetar vain on suosiollinen.

Leagues of Fortune on simppeli ja helppo peli, joten sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta kolikkopelaamisesta. Sen hurjat voittomahdollisuudet jaksavat varmasti kiinnostaa myös kokeneempiakin pelaajia. Voittolinjoja on kokonaiset 1024 kappaletta ja myös ilmaisia kierroksia on tarjolla. Ilmaiskierroksille pääsemistä kannattaa todellakin odottaa, sillä niiltä saadut voitot peräti viisinkertaistetaan. Jos rahapelaaminen ei ole sinun juttusi, voit tutustua Leagues of Fortuneen leikkirahallakin. Astu sinäkin sisälle Nautilukseen ja ota selvää, millaisia voittoja sinulle on luvassa!

loading
×