warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Hot Ink on eräs pelikehittäjä Microgamingin luomuksista ja se on kolikkopeli, joka on ottanut vahvasti vaikutteita kehotaiteen ja tatuointien maailmasta. Hyvin pitkälti kaikki pelin symbolit ovat tatuointeja tai henkilöitä, jotka luovat niitä.

Hot Inkissä siis yhdistellään kaikenlaisia kuvia toisiinsa ja silti kaikki toimii täydellisesti. Se ei ole ainut asia, jota tulet varmasti rakastamaan tässä kolikkopelissä, sillä Hot Inkissä on peräti 1024 tapaa voittaa viidellä kelalla ja neljällä rivillä. Lisäksi siitä löytyvät uudelleenpyöräytyspainikkeet, bonuspeli, ilmaispyöräytykset, kertoimet, kaksi scatter-symbolia sekä wild-symboli. Ei ole paljoakaan, mitä Hot Inkissä voisi olla enää lisää. Suurin mahdollinen voittokin nousee jopa 1000 kolikon suuruiseksi.

Panokset ja voittolinjat

Hot Ink sisältää 1024 tapaa voittaa, mutta se ei pelaajan onneksi tarkoita, että kaikista niistä täytyisi maksaa yksi kolikko. Voittotavat ovat aina aktivoituina, joten pelaajalla ei ole mahdollisuutta säätää niiden määrää. Sen sijaan Hot Inkissä käytetään tiettyä määrää kolikoita, joka on tässä tapauksessa 50. Pelaaja pystyy tosin panostamaan kolikkoja enemmänkin yhtä voittolinjaa kohden.

Kolikoiden määrän saa asetettua yhden ja kymmenen väliltä, joten maksimissaan kolikoita voi mennä 500 per pyöräytys. Kolikon arvon pelaaja saa puolestaan asetettua 0,01 ja 0,25 euron väliltä, jotta panos ei nousisi 50 pakollisen panostettavan kolikon takia korkeaksi. Toisin sanoen minimipanos pelissä on 0,50 euroa ja maksimipanos on 125 euroa.

Eräs asia, joka voisi jo yksinään antaa Hot Inkille Kokeilemisen arvoinen-leiman, on sen uudelleenpyöräytysominaisuus. Suurimmaksi osaksi jo siksi, että se antaa pelaajalle jotain ekstratekemistä pelkän Spin-napin painamisen lisäksi. Tietysti pelaajan itsensä tehtäväksi jää päättää, onko tietyn rullan uudelleenpyörittäminen hinnan arvoista. Toinen erityisen erikoinen asia Hot Inkissä on, että siinä on epävirallisesti kaikkein korkein palautusprosentti (97,5%) kaikista Microgamingin kolikkopeleistä.

Mutta onhan tietysti Hot Inkin teemakin jo ainutlaatuinen ja joukosta eroava. On aina mukava saada uutta vaihtelua jonkin tuoreen aiheen muodossa ja tatuoinnit ovat juuri sitä, ja se on myös aihe, josta monella on kokemusta. Onko Hot Inkissä siis potentiaalia olla oikea mestariteos vai pelkkä tuherrus?

Ulkoasu ja teema

Tatuointien maailmassa voi olla valtavan paljon erilaisia kuvia ja Hot Ink antaakin pelaajalle maistiaisen siitä, mitä voi odottaa, jos itse aikoo hankkia tatuoinnin. Kirsikan muotoisista kasipalloista palaviin noppiin, sydämiin, joissa on siivet ja sarvet, tai vain yksinkertainen onnekas hevosenkenkä ovat muutamia tatuointeja, joita Hot Ink käyttää esimerkkeinä. Ne ovat siis samaan aikaan hauskoja, mutta myös hieman epätavallisia.

Laatu on aina korkea, aivan sama mitä pelissä katsoo, oli se sitten symbolit tai taustagrafiikat, koska molemmat tarjoavat saman tyyppisen kokemuksen, sekä epätavallisen sekoituksen hahmoja ja tavaroita. Suurempien voittojen symbolit ovat tatuoija, hänen kaunis apulaisensa, tatuointistudio ja tatuointituoli, kun pienempien voittojen symbolit taas ovat esimerkkitatuointeja.

Bonustoiminnot

Ensimmäinen bonustoiminto on uudelleenpyöräytysnappi. Napit löytyvät jokaisen kelan alta ja ne antavat pelaajalle mahdollisuuden pyöräyttää valitsemaansa kelaa uudestaan maksua vastaan. Tällä tavoin pelaaja voi yrittää saada voittoyhdistelmiä, jotka jäävät yhden symbolin päähän voitosta. Hot Ink sisältää totta kai myös wild-symbolin. Tässä pelissä se on Hot Ink-logo, joka korvaa minkä tahansa muun symbolin paitsi erikoissymbolit. Scattereita on kaksi, Tattoo Bonus-kuponki, sekä kaksi koikarppia jing & jang-symbolin muodossa. Kuten yleensä, myös tässä pelissä täytyy scattereita saada kolme keloille, ja bonustoiminto käynnistyy. Kupongeilla saatavassa bonuspelissä valitaan tatuointialbumeiden takaa bonuksia, kun taas jing & jang-kalat tuovat 20 ilmaiskierrosta, joiden aikana voitot kerrotaan kahdella.

Hyvät puolet

Hot Ink sisältää paljon hyviä puolia, joista eräs on mahdollisuus pyöräyttää valitsemaansa kelaa uudelleen. Ominaisuus on toki maksullinen, mutta sitä on hyvä käyttää, jos pelaajalla on esimerkiksi kolme symbolia vasemmalta lähtien kolmanteen kelaan asti ja neljännessä rullassa on väärä symboli, mutta viidennessä taas sama kuin kolmessa ensimmäisessä. Tuolloin pelaajan voi olla järkevää yrittää saada viiden symbolin voittoyhdistelmä, koska niiden voitot ovat korkeita. Ilmaiskierrokset ovat aina mieluisia pelaajille pelissä kuin pelissä ja Hot Ink tarjoaa peräti kaksi tapaa saada niitä. Sen lisäksi ilmaiskierrokset antavat voitot aina 2x kertoimella, mikä tekee niistä entistä parempia. Tällainen bonuspeli on aina hyvä ominaisuus, koska siitä voi saada sekä rahaa, ilmaispyöräytyksiä että kertoimia.

Huonot puolet

Hot Ink on hienon näköinen peli, mitä tulee sen tyyliin ja kuviin, mutta graafisesti animaatioiden ja tehosteiden osalta siinä ei ole mitään erityistä. Mikäli siis arvostat hyviä grafiikoita todella korkealle, tulet todennäköisesti pettymään. Myös pelaajat, jotka haluavat kontrolloida peliä maksimaalisesti ja valita kaikki asetukset, eivät tule olemaan mielissään siitä, ettei voittolinjojen määrää pääse määrittämään. Peli ei samaisesta syystä sovi myöskään pienellä budjetilla pelaaville, koska yhdestä pyöräytyksestä täytyy maksaa vähintään 0, 50 euroa, koska linjoja ei saa otettua pois päältä. Aihe taas itsessään on sellainen, joka jakaa ihmiset kahtia. Toiset rakastavat tatuointeja ja haluavat niitä vain lisää ja osa ei pidä niistä ollenkaan.

Yhteenveto

Hot Ink tarjoaa pelaajille paljon hyvää. Siinä on runsaasti eri bonustoimintoja ja varsinkin bonuspelit ja uudelleenpyöräytysominaisuudet ovat loistavia.

Bonuspeleistä pelaaja voi saada rahavoittojen lisäksi ilmaispyöräytyksiä sekä kertoimia kasvattamaan voitot vielä suuremmiksi. Uudelleenpyöräytysnappia ei löydä monesta pelistä ja onkin erityisen mukava yllätys bongata se Hot Inkistä. Uudelleenpyöräytys antaa pelaajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden täydentää voittoyhdistelmät. Myös teema on mukavaa vaihtelua kolikkopelien perinteisiin aiheisiin verrattuna. Se ei toki välttämättä ole kaikkien mieleen, mutta on se silti parempi kuin sitä samaa, mitä kaikki muutkin kolikkopelit.

Mikäli siis tatuoinnit eivät hirvitä sinua ja haluat nähdä, millaisia voittoja 1024 tapaa voittaa voivat antaa, ei ole tehtävissä enää muuta kuin pelata!

loading
×